DANIA GŁÓWNE

1.

Spaghetti

2.

Barszcz czerwony z pasztecikami

3.

Barszcz czerwony z uszkami

4.

Bigos wiejski

5.

Fasolka po bretońsku

6.

Gulasz wołowy

7.

Flaki

8.

Leczo

9.

Pyzy z mięsem

10.

Pierogi

 

 - ruskie

 

 - z mięsem

 

 - z kapustą i grzybami

 

 - z pieczarkami

 

 - ze szpinakiem

 

 - z serem

 

 - z jabłkiem i żurawiną

 

 *dostępne tylko w sezonie letnim:

 

 - z jagodami

 

 - z truskawkami

 

 - ze śliwką

FOODS FESTIVAL

1.

Cheeseburger

2.

Hamburger

3.

Hot – dog

4.

Zapiekanka

5.

Frytki

6.

Talarki

7.

Dufinki

8.

Ćwiarteczki ziemniaczane

9.

Tosty - szynka + ser , 2 szt.


KAWA